σημαντικοί
σταθμοί
της οινοποιϊας μας
Ορόσημο αποτελεί η χρονιά του 1952, όπου στην οικογένεια χορηγείται επίσημα η πρώτη άδεια Οινοποιού, Αποσταγματοποιού και Ποτοποιού.
Ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της οικογενειακής μας ιστορίας είναι το έτος 1997, χρονιά κατά την οποία χτίσαμε στην περιοχή Δένδρα Τυρνάβου σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων τις εγκαταστάσεις όπου βρισκόμαστε σήμερα και οι οποίες αποτελούνται από χημείο οινοποιείο, αποσταγματοποιείο, ποτοποιείο, 5 χάλκινους χειροποίητους άμβυκες όπως και παλιά, 4 γραμμές εμφιάλωσης και αποθήκες πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων.
Σήμερα, η ΒΡΥΣΣΑΣ ΑΕ παράγει ΤΣΙΠΟΥΡΟ με και χωρίς γλυκάνισο, ΟΥΖΟ, BRANDY, απόσταγμα οίνου, σαμπάνιες με και χωρίς αλκοόλ και τελευταία ΡΑΚΟΜΕΛΟ το οποίο βασίζεται σε παλιά βυζαντινή συνταγή με πάνω από 10 βότανα και αρωματικά φυτά καθώς και αυθεντικό ελληνικό μέλι.